Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Hola amigos, Beste allemaal, 

Rond Kerst en de jaarwisseling is er altijd een moment waarbij nog weer eens extra gedacht wordt aan al die mensen in het verre Peru. Hoe zal het met hen gaan?

Natuurlijk gaat er geen dag voorbij zonder aan hen te denken of werk te verzetten voor HENUKI, maar voor jullie als “vrienden van HENUKI” zal dat toch anders zijn.

Ja, inmiddels zijn er in Peru al bijna een miljoen mensen ziek geweest t.g.v. corona en zijn er al ruim 36.500 mensen overleden. Helaas zit de tweede coronagolf er ook aan te komen en vanaf 22 december moet iedereen weer in quarantaine. Gelukkig zijn de Kerstpakketten dan al bezorgd.

Ondanks corona is er toch veel gebeurd. Naast onze inzet voor educatie, identiteitskaarten en gezondheidszorg kwam de focus vanaf maart meer op het bestrijden van de honger te liggen.

Jullie weten dat wij maar een klein project zijn, maar de daden zijn groot. Dit hebben wij mede te danken aan onze vrijwilligers. Zowel in Peru als in Nederland zijn die aanwezig.

Als we terugkijken naar dit jaar dan zien we echt dat er een topprestatie is geleverd, zowel in Peru als in Nederland.

Het is dan ook geweldig om jullie te kunnen laten weten dat de vrijwilligers in Peru zich nog steeds wekelijks inzetten voor het maken en bezorgen van voedselpakketten en deze week staat volledig in het teken van de Kerstpakketten.

Maar liefst 150 KERSTPAKKETTEN.

Deze pakketten zijn mede dankzij jullie steun tot stand gekomen. Dankzij jullie donaties hebben wij dit jaar dit mooie aantal kunnen bereiken.

Ook waren er de voedselpakketten. Ruim 500 voedselpakketten. Geweldig!

Ja, het is bijna niet te geloven, maar mede dankzij jullie konden wij dit realiseren.

Hieronder zie je een selectie uit de vele foto’s van alles rond de Kerstpakketten. De ontroering en de trots bij het krijgen, de voorbereidingen ; de inkoop, vervoer, inpakken. Zeer dankbaar werk! 

GRACIAS, BEDANKT!

Rest ons nog om namens HENUKI jullie allen, ondanks deze moeilijke tijd, fijne feestdagen en het allerbeste voor 2021 toe te wensen.

Blijf gezond en vriendelijke groeten,

Saludos!

Juan y Helena

Heb je al op de website gekeken? Regelmatige updates over de situatie en hoe wij vanuit Henuki helpen. Neem een kijkje en deel de website met je vrienden Klik hier: Henuki.nl

Ontroering als het Kerstpakket wordt uitgreikt

Uitreiken in Kerstsfeer

Blijdschap

Komt erg goed van pas

Dank-je-wel bijeenkomst om Len te danken voor alle inspanningen

Dora onderweg in een bootje om Kerstpakketten te bezorgen

Inpakken en klaarzetten van de Kerstpakketten

Klaar voor verspreiding

Voordat er pakketten samengesteld kunnen worden, eerst inkopen

Paketten klaar voor uitdelen

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]